Dýmka i doma


Vodní dýmka je pro mnohé symbolem pohody a klidu. I proto jsou shisha bary a čajovny hodně oblíbenými podniky, a to i mezi mladými lidmi, kteří nejsou limitováni zákonem. Zatímco běžné tabákové výrobky jsou pro mladé nezletilce zakázané a nikdo by jim je neměl prodat, u vodní dýmky zákon nereguluje, zda si ji může dát i nezletilý člověk. A i proto jsou vodní dýmky populární i mezi mladými.

vodní dýmka

Vodní dýmka je známá po skoro celém světě. I u nás si našla mnoho lidí, kteří si ji rádi dávají. Dýmka je nástroj k tomu dát si oblíbený tabák, a podělit se o něj třeba s přáteli nebo partnerem. Oproti sdílení cigarety je posezení u dýmky opravdu pohodové, a navíc ještě hygienické. Vodní dýmku si můžete připravit i pro více lidí, protože se k váze dají připojit hadice, které lze opatřit koncovkami, aby měl každý svou. Hygiena je zaručena.

Chcete si ji dát doma?
Abyste pokaždé nemuseli chodit na vodní dýku do baru, kde utratíte poměrně dost peněz, můžete si dýmku pořídit i na doma. Mnoho prodejců nabízí krásné a designové dýmky, které si můžete bez ostychu vystavit i na poličku, protože jsou takovým malým uměleckým dílem. váza je skleněná, a může být kulatá nebo čtvercová. Dělo dýmky může být barevné nebo čistě nerezové. Korunka může být rovněž nerezová, ale mnoho lidí dává přednost keramice. I korunka může být barevná, a díky tomu, že výrobci nabízí jednotlivé komponenty, si můžete sestavit dýmku podle toho, jaké komponenty se vám líbí.

muž s dýmkou

Abyste si dýmku mohli připravit, potřebujete nejen kvalitní uhlíky, ale především tabák. Chcete zkusit nejlepší tabák do vodní dýmky? Výrobců je hned několik, a určitě mezi nimi najdete opravdu lahodné tabáky. Velice populární jsou ovocné tabáky, a nebo přímo příchuť ledová. Při přípravě dbejte na to, abyste nedali tabáku hodně, velké množství může dráždit dýchací cesty.

Doporučené články